Privacy Statement

Vliegtuigvertraagd behandelt en beveiligt uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Klantgegevens worden dan ook nooit beschikbaar gesteld aan derden. Voor de procedure – die van juridische aard is – om compensatie te krijgen van de luchtvaartmaatschappij hebben we persoonlijke gegevens nodig, zoals uw e-mailadres en andere persoonsgegevens. Deze gegevens gebruikt Vliegtuigvertraagd puur en alleen intern om de compensatie aan te vragen.

Deze site bevat links naar andere sites die geen onderdeel zijn van Vliegtuigvertraagd. Wij zijn niet aansprakelijk voor de wijze waarop op deze andere sites wordt omgegaan met de privacy van bezoekers.

Op uw verzoek verstrekt Vliegtuigvertraagd een overzicht van de gegevens die over u bij Vliegtuigvertraagd zijn opgenomen. Vliegtuigvertraagd zal naar aanleiding van uw verzoek uw gegevens uit de database verwijderen, mits u heeft voldaan aan uw (financiƫle) verplichtingen. Tevens kunt u per email (info@vliegtuigvertraagd.nl) uw gegevens (laten) wijzigen.

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze e-mailen naar: info@vliegtuigvertraagd.nl.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.